bliv forhandler

vær en del af LINE-X® netværk og bliv forhandler i danmark, sverige, norge, island, færøerne eller grønland

LINE-X® er det førende brand til industriel coating. LINE-X®‘ teknologi giver dig mange muligheder for at vokse og bringe innovation til din og andre virksomheder. Vi supporterer dig, træner dig og lærer dig alle aspekter i denne teknologi, og sammen bliver vi en stærk enhed, der viser vejen til coating og innovation.

få hands-on hos line-x nordic

Kom og se hvordan det hele fungerer på vores site i Kalundborg-DK. På et besøg i vores hovedkvarter for Skandinavien, vil du møde vores team der yder support i hele Skandinavien. Du får en personlig presentation, og ser hele processen fra start til slut. Et besøg hos os giver dig mulighed for at kigge “bag kulisserne”, og møde de mennesker der kan hjælpe dig og din virksomhed til succes. Vi ser frem til at møde dig, ikke bare som en nysgerrig kunde, men som et potentielt nyt medlem af LINE-X® familien.

bliv en del af LINE-X® TEAMet.

LINE-X® produkter til beskyttende belægninger, er markedsledende understøttet af en banebrydende teknologi. Med vores omfatttende viden om belægninger til industrien og til alle former for køretøjer, er vi support for alle former for applikationer i Skandinavien, og står bag dig som kunde. Det gælder for Danmark, Sverige, Norge, Island, Færøerne og Grønland.

send en forespørgsel