sikkerhed og forsvar

om paxcon

PAXCON® blev skabt og udviklet af LINE-X® som en højtydende, sprængresistent belægning, der er velegnet til en lang række anvendelser. LINE-X leder konstant efter nye og innovative anvendelser til sine polyurethan/polyurinstofbaserede produkter. Det er denne pionerånd, der fik LINE-X til at udforske nye teknologier til eksplosioner og trykbølger på baggrund af stigende bekymringer for sikkerhed og terrorisme. PAXCON beskyttelsesbelægninger er anerkendt af det amerikanske militær og forsvarsindustrien for det høje beskyttelsesniveau.

PAXCON bruges på offentlige og militære installationer samt private sikkerhedsfirmaer til at beskytte aktiver. Kritiske bygninger kan belægges med PAXCON for at hjælpe med at beskytte personale mod bombeeksplosioner og fragmentering. Fragmentering eller stumper fra en eksploderet bombe er årsagen til skader ved en bombesprængning. Teknologien i PAXCON er formuleret til at afbøde virkningerne af en eksplosion, ved at absorbere de fragmenterede stykker ved en eksplosion. Det samme gælder for kuglefragmentering ved skud. Efter at have ramt en pansret plade, vil et projektil opsplittes i dødbringende fragmenter, der kan forårsage yderligere skade. PAXCON tillader kuglen at trænge ind i belægningen, men når kuglen rammer den skudsikre del, trækker belægningen sig sammen for at indfange fragmenterne..

beskyttelse mod projektiler

Ved et skudangreb sker de fleste alvorlige skader, og en betydelig mængde liv går tabt på grund af ballistisk fragmentering eller spaltning af projektilet. PAXCON afhjælper dette problem ved at indkapsle fragmenterne, som forbliver fanget i PAXCON -materialet uden at forårsage sekundær skade. PAXCON kan sprøjtes over stort set alle overflader, der er hårdt nok til at få et projektil til at spalte, såsom aluminium, keramik eller stål.

trykbølge beskyttelse

Det er velkendt i militære kredse at LINE-X har en energiresistent belægning (ERC), som er fleksibel, men stærkere end stål. Det betyder, at vægge udstyret med den unikke PAXCON -belægning, kan modstå eksplosioner der er op til 20 gange større end en ikke belagt væg.

test resultater

PAXCON samarbejder med branchens mest respekterede test- og forskningslaboratorier i verden, for at analysere PAXCONs revolutionære militær- og forsvarsbelægninger. Resultaterne fra disse test nedenfor, viser yderligere den revolutionerende beskyttelse og holdbarhed der fås med PAXCON.

PAXCON-BLAST-MITIGATION

PAXCON bestod den sprængreducerende test udført af Energetic Materials Research & Testing Center (EMRTC) ved New Mexico Tech og Air Force Research Laboratory, som en del af Force Protection Equipment Demonstration (F.P.E.D.)

På F.P.E.D. blev PAXCON demonstreret og godkendt af luftvåbnets repræsentanter, og opfordret til at fortælle “verden”, at PAXCON var den eneste belægning, ud af 27 udvalgte, der bestod ALLE deres bombeeksplosionstest.

Til testen blev to 9 x 9 meter vægge rejst, som den “typiske konstruktion som man ville finde på mobile militære bygninger, brugt i vid udstrækning i Sydvestasien af det amerikanske militær.” Den ene af de to vægge var belagt med PAXCON. I denne test blev 50 pund TNT brugt i en afstand af 35 fod. Den ikke belagte væg (hvid) blev ødelagt, mens PAXCON coatede væg var uskadt.

Air Force Research Lab konstaterede under testen, at det krævede mindst 1.000 pund TNT for at “få PAXCON til at falde sammen, og selv da bestod belægningen … fragmentering blev stadig afværget. PAXCON kan således redde liv, hvis det anvendes på bygninger, der udsættes for bombeangreb. ”

PAXCON-SPALL-LINING

I september 2007 blev PAXCON certificeret af H.P. White Laboratory, Inc., et af de ældste og mest respekterede ballistiske forskningscentre i USA, for dets evne til at beskytte mod fragmentering under et ballistisk angreb.

Al test blev udført indendørs med test af forskellige kaliber ammunition. Testpladerne blev sprøjtet med PAXCON-materiale og monteret 60 fod fra mundingen af testtønderne for at producere nul-graders skråstød. Projektilerne blev indkapslet i belægningen, hvilket ikke udgjorde yderligere skade, som følge af spaltning eller fragmentering.

SEND INFORMATION