coating af bil

line-x gør en forskel

LINE-X® coating giver din bil uovertruffen beskyttelse med de bedste og mest holdbare typer coatings på markedet. Professionelt påført af højtuddannede teknikere, kan du være sikker på, at det er blevet gjort rigtigt. LINE-X coating er designet til at imødekomme behovene hos hver bilejer, uanset om du er landmand, jæger, entreprenør eller bare nyder at bruge din firhjulstrækker.

KEMIKALIERESISTENT
MODVIRKER SKADER RUST OG PÅVIRKNINGER 
INGEN REVNER ELLER BOBLER I COATING
PERMANENT VEDHÆFTNING


MILJØVENLIG OG UDEN OPLØSNINGSMIDLER

VÆLG DIN EGEN FARVE
LYDDÆMPENDE
STØDABSORBERENDE
RESPEKTINDGYDENDE UDSEENDE

BESKYTTELSE DU KAN STOLE PÅ.

Når du stoler på din lastbil, så det er også vigtigt, at du kan stole på LINE-X for at beskytte den. Derfor garanterer LINE-X at coatingen ikke revner eller bobler. Så længe du ejer dit køretøj har du sikkerhed for at det holder. I det usandsynlige tilfælde, at der opstår skader der ikke er dækket af garantien, kan LINE-X stadig repareres problemfrit.


Line-x processen: se din bil blive sprayet

Hver LINE-X coating påføres af højtuddannede teknikere, der behandler din bil, som er deres egen. Vores dygtige malere bruger tid til at sikre kvaliteten af deres arbejde, ved at verificere de præcise tolerancer for påføringen, hvilket sikrer en ensartet og optimal tykkelse.

EKSPERIMENTER

Velkommen til siden med LINE-X mest kendte eksperimenter. Det er her, vi tager de mest beskyttende belægninger på markedet, og udsætter dem for unikke og utrolige test af styrke og holdbarhed i vores laboratorium. Helt videnskabeligt. Se vores eksperimenter, og lav nogle tilsvarende selv, men uanset hvad du gør, så gør det ikke derhjemme.

testimonial

FÅ ET TILBUD