vandtæt underlag i kassevognen

LINE-X vandtæt underlag i kassevognen

Hvis du har brug for en holdbar vandtæt beskyttelse i din kassevogn, så er LINE-X® coating det rigtige valg for dig. LINE-X forlænger levetiden og performance af dit lastområde. Den slidstærke LINE-X belægning forhindrer rust, korrosion, skrammer og ridser. Overfladen tilsat den rigtige tekstur hjælper med at forhindre forskydning af din last, og kan let vaskes uden og rengøres.

FØDEVAREGODKENDT
VELEGNET TIL TRANSPORT AF FØDEVARER
INTET TAB AF PLADS TIL LASTEN
VANTTÆT, LUFTTÆT OG RUSTBESKYTTENDE
RIDSE- OG SKRIDSIKKER

PASSER TIL ALLE VAREBILER OG MODELLER
KAN SPRAYES OVER EKSISTERENDE BELÆGNING ELLER DIREKTE PÅ METALLET
VÆLG DIN EGEN FARVE
COATING MODVIRKER BAKTERIER

EN BESKYTTELSE DU KAN REGNE MED.

Med LINE-X coating er rengøring af lastområdet lettere end nogensinde. Bare vask overfladen for at fjerne møg og snavs. Ingen grund til at bakse med en plastforing eller bekymre dig om vand nedenunder. En LINE-X overfladebelægning er vandtæt og klæber til hver kontur af din varevogns lastområde.

LINE-X er også korrosions- og kemikaliebestandig og giver langvarig beskyttelse ved de hårdeste belastninger. Vigtigst af alt er det, at det beskytter mod buler og påvirkninger, hvilket giver langtidsholdbar varevogn.

Uanset hvordan du bruger din varevogn, ser den ud som ny selv efter mange år!


se hvordan processen foregår

Alle LINE-X coatings udføres af højtuddannede teknikere, der behandler din bil, som er det deres egen. Vores dygtige malere giver sig tid til at sikre kvaliteten af deres arbejde, ved at verificere de præcise tolerancer for hver varevogn, som sikrer en ensartet og ideel tykkelse for optimal brug.


EKSPERIMENTER

Velkommen til siden med LINE-X mest kendte eksperimenter. Det er her, vi tager de mest beskyttende belægninger på markedet, og udsætter dem for unikke og utrolige test af styrke og holdbarhed i vores laboratorium. Helt videnskabeligt. Se vores eksperimenter, og lav nogle tilsvarende selv, men uanset hvad du gør, så gør det ikke derhjemme.

testimonial

FÅ ET TILBUD